Новини // Про перейменування Вічевої площі на площу Героїв Майдану у місті Тлумачі.

12/03/2014

 

УКРАЇНА

Тлумацька міська рада

Івано-Франківської області

   Тлумацького району    
Рішення

Сорокової  сесії Тлумацької міської ради шостого демократичного скликання

 

Від 07 березня 2014 року

№ 1282 -40/2014                                                                                                                                      м. Тлумач

 

Про перейменування Вічевої площі

на площу Героїв Майдану у місті Тлумачі

 

Розглянувши рішення виконавчого комітету Тлумацької міської ради від 25 лютого 2014 року № 9 про перейменування Вічевої площі на площу Героїв Майдану, враховуючи звернення Народного Віче від 23 лютого 2014 року та значний внесок громадян України, які своєю боротьбою на Майдані в м. Києві відстояли конституційний лад та демократію в країні, з метою увіковічення та вшанування пам’яті Героїв Майдану, які загинули в м. Києві, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

 

вирішила:

          1. Перейменувати  Вічеву площу  в м. Тлумачі на  площу Героїв Майдану.

          2. Виконавчому комітету Тлумацької міської ради внести відповідні зміни до переліку вулиць, провулків, площ м. Тлумач.

3.  Виконавчому комітету Тлумацької міської ради надіслати дане рішення ДП «Інформаційно-ресурсний центр» Міністерства юстиції України для включення даної назви до словника Єдиних та Державних реєстрів.

4.  Секретарю міської ради В.Салітрі оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації протягом двох тижнів з дня його прийняття.

5.  Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування та регулювання земельних відносин.

 

 

               Міський голова                                      Володимир Корженьовський