Новини // ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ДЛЯ ВРАХУВАННЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ ПІД ЧАС РОЗРОБЛЕННЯ

14/07/2015

Згідно Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності " виноситься на громадське обговорення  проект детального плану території щодо відведення земельної ділянки для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Загребля,6  в місті Тлумач, який розроблено архітектором В.А. Заяць, сертифікат № 001963. 

    З проектом МІСТОБУДІВНОЇ ДОКУМЕНТАЦІЇ ДЛЯ ВРАХУВАННЯ ГРОМАДСЬКИХ ІНТЕРЕСІВ можливо ознайомитися в приміщенні Тлумацької міської ради за адресою м.Тлумач, вул. І.Макуха,2, кабінет секретаря міської ради, тел. 2-29-15. 

   Пропозиції приймаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом заявника і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил. Пропозиції та зауваження слід подавати до міської ради за адресою м.Тлумач, вул. І.Макуха,2, кабінет заступника міського голови, тел. 2-25-45.

Терміни подання пропозицій: з 14.07.2015р. до 14.08.2015р.

15 серпня 2015 року о 14.00 год. в кабінеті міського голови Тлумацької міської ради відбудуться громадські слухання щодо детального плану території щодо відведення земельної ділянки для  будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Загребля,6  в місті Тлумач, який розроблено архітектором В.А. Заяць, сертифікат № 001963. 

Інші новини