Новини // У Тлумачі вирішили, як ділитимуть земельні ділянки для учасників АТО

16/07/2015

У середу, 15 липня, голова районної державної адміністрації Володимир Габурак взяв участь у засіданні робочої групи Тлумацької міської ради з питань визначення порядку забезпечення земельними ділянками учасників АТО.

Така робоча група створена відповідно до розпорядження Тлумацького міського голови з метою об’єктивного розподілу та визначення порядку забезпечення земельними ділянками для будівництва і обслуговування житлових будівель та господарських споруд учасників бойових дій, в тому числі учасників антитерористичної операції. Очолює робочу групу міський голова Тлумача Володимир Корженьовський, а до її складу увійшли представники громадської організації «Тлумацьке районне об’єднання учасників АТО», секретар Тлумацької міської ради, депутати та фахівці виконкому Тлумацької міської ради, керівники відділів містобудування та архітектури РДА, Держземагенства у районі, управління соціального захисту населення РДА.

Під час засідання розглянуто заяви учасників антитерористичної операції, які поступили до міської ради на виділення земельних ділянок. На сьогодні налічується 26 таких заяв. Рішенням робочої групи рекомендовано сесії міської ради задовольнити першочергово 17 заяв. При цьому перевага надаватиметься сім’ям загиблих, поранених бійців, учасників бойових дій, демобілізованих бійців та тих, хто більше року виконує бойові завдання на сході України.

Також вирішено повідомити сім’ї загиблих та поранених учасників АТО про прийняте рішення робочої групи щодо першочерговості виділення їм земельних ділянок у Тлумачі. При поступленні таких заяв робоча група розгляне їх на наступному засіданні.

Інші новини